ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ И ПЪЛНОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ

Лунно Затъмнение и Пълнолуние в знак Стрелец♐️

На 26-ти май ще наблюдаваме първото за годината Лунно затъмнение и Пълнолуние на 5 градуса в знак Стрелец♐️. Това е едно от важните астрологични събития за годината и ще бъдем силно повлияни от него през следващите две седмици, в които се намираме в т.нар. „коридор“ между затъмненията.

Пълнолунието ще се осъществи по оста Близнаци – Стрелец. Това са тези теми свързани с близкото обкръжение, общуването и самооценката ни, както и личното ни развитие, философия и духовни възгледи, разширяване на мирогледа ни, ученето.

Най-засегнати от неговото влияние ще бъдат подвижните знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби или ако имате лични планети, Асцендент или Медиум цели разположени в интервала от 0 до 10 градуса на тези знаци.

💫В астрологията се счита, че пълнолунията представляват кулминацията на дадена ситуация, както и завършването на нещо важно – идея, проект. През този период можем да видим резултатите от нещо, което сме били започнали – връзка, бизнес проект или друго. Може би една мечта ще се сбъдне или обратното ще стигнем до заключението, че може би трябва да съсредоточим усилия в някоя друга посока. В светлината на пълнолунието, това което е било скрито в сенките, често става очевидно. Най-вероятно това ще касае лични отношения – с близки, приятели и т.н. А Лунното затъмнение носи идеята да внесем ред около себе си и повече яснота в делата си.

💫Слънцето и Луната са в опозиция, а затъмнението ще бъде акцентирано от енергията на Юпитер. Да не пропускаме, че Юпитер е управител на знак Стрелец и темите свързани с този знак ще станат актуални: пътувания, контакти с чужденци, международни отношения, висше образование и правни въпроси. Лунното затъмнение може да донесе добри новини. Може да имаме яснота по някои въпрос, за които отдавна чакаме развитие или да бъде разрешен конфликт.

💫Лунните енергии увеличават емоционалността, затова е препоръчително да прекарате този ден в спокойна обстановка и да правите, неща които са релаксиращи. По-добре е да избягвате общуването с хора, които предизвикват неприятни емоции, а по-скоро да поддържате контакт само с тези, които ви разбират и подкрепят. Ако е възможно, отложете пътуванията, важните срещи и преговори за друг ден. А от друга страна може да разчитате, че интуицията ви ще се изостри и може да бъдете много прозорливи. Толкова много, че да усещате всичко и всички около вас. Времето е подходящо за отказване от вредни навици или да прекратите връзки, в които не се чувствате добре.

Времето е подходящо да внесете малко ред около себе си – подредите документите си, сортирайте имейлите си, изхвърлите ненужните. По този начин ще направите място за нова енергия и ще покажете на Вселената, че сте готови да се сбогувате с миналото и сте готови за бъдещи промени.