СЛЪНЦЕ В БЛИЗНАЦИ

Слънце в Близнаци♊️

От днес 20-ти Май Слънцето преминава в знак Близнаци и ще остане там до 21 юни.

☀️Слънцето в нашия хороскоп е нашата индивидуалност, жизнената ни енергия , Аз-ът, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация.

☀️Преминаването на Слънцето или така наречения транзит е изключително важен. Когато преминава през определен астрологичен дом от хороскопа изявява най-важното от тази сфера през този период. То е изключително важно за тези хора, в чиято карта е силно изразено – при хора с Асцендент Лъв или ако Слънцето се намира на Медиум цели, в 1-ви, 10-ти дом или при подчертана огнена стихия и т.н.

Символът на Близнаци♊️ се свързва с двойнствената същност на човешката природа – тяло и душа. Както и напомня за двете същности на човек – духовност и материалност. Във всеки един от нас живеят и двете и трябва да бъдат интегрирани и балансирани в едно цяло, за да постигнем своята пълнота.

В астрологията Близнаци управлява 3-ти астрологичен дом, които се свързва с комуникацията и връзката с другите, чрез обмен на информация, писане и слушане. Това е и мястото, което олицетворява нашето близко обкръжение – братя, сестри, съседи и колеги. Както и нашата самооценка.

💫Каква ще бъде енергията през периода – време е за интелектуален подем. Ще бъдем по-съобразителни, ще се стремим към знания или поне към повече комуникация и информация. Време е да се предизвикаме интелектуално и ако отдавна обмисляме да запишем някакъв кратък курс, периода е много подходящ.

💫Периодът е подходящ за учене, самообразование, за взимане на изпити и защити на дипломна работа. Подходящо време е за пътувания, идва летния сезон, така че защо да не започнем плануване на летните почивки.
Знак Близнаци е подвижен знак, а подвижността носи промяна, така че за него е характерна гъвкавостта и приспособимостта. Така че колкото повече искаме промяната, толкова повече неща и възможности ще виждаме. Време е да се разчупим и да се настроим на по-лека вълна – Близнаци са винаги душата на компанията.

Всеки съвпад на транзитното Слънце с наталното, което се случва в деня на раждане, бележи нов цикъл и определя основните тенденции на годината. Именно с този съвпад стартира и личната година на всеки човек. В момента на възвръщане на Слънцето в неговата натална точка може да се направи хороскоп, който наричаме „солар“ – Слънчева революция или Соларен хороскоп. За повече информация може да се свържете с мен за консултация.

Честит Рожден ден на всички Близнаци и честит нов солар!🎂🎉