НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ

Време за стабилност и сбъдване на желания ♉️

На 11.05 в 22:00 часа, на 21 градуса в знак Телец настъпва Новолуние, което ще постави темите свързани с материалната стабилност и финансите ни.

Какво е новолуние?

Ново начало и нови възможности. Това е моментът, в които Луната прави пълна обиколка на астрологичното колело и застава до Слънцето. Това е магичен момент, в който енергиите на двете тела се сливат и дават възможност за сбъдване на нашите мечти и желания. Сега е момента да седнете и да напишете своите желания по темите, които управлява знак Телец.

💫Когато говорим за Телец няма как да пропуснем постоянството и упоритостта, които знакът притежава. Спокойствието, търпението и увереността на Телеца са ключови и ние също ще сме повлияни от неговата енергия. Началото на април новолунието в Овен ни даде смелост, за да направим първите крачки към сбъдването на мечтите си, а сега дойде време, в което можем да си пожелаем да съберем плодовете на труда си и да се радваме на повече стабилност и комфорт в материален аспект.

💫Това новолуние ще ни даде възможност за нови източници на доходи и придобиване на усещане за сигурност. Знак Телец управлява темите свързани с материалната стабилност, създаването на комфорт и лично удовлетворение. Телецът обича красотата и удоволствията в живота. Освен това знак Телец засяга и ценностната ни система и нещата, които наричаме свои или нашите притежания. Това новолуние ще ни донесе нещо силно желано и жадувано. Но само, ако сме готови да излезем от зоната си на комфорт и бъдем смели в действията си. Ще имаме възможност да проявим креативност и да постигнем повече сигурност в живота ни. А може би вече сигурност означава съвсем различно нещо за нас?

Готови ли сте за желания?

Може да прочетете предходната ми статия – „Пожелай си на Новолуние“ и да видите подробно как се пишат желания.

Записват се до 10 желания, като най-силен период се смятат първите 8 часа от Новолунието, а примерни желания може да намерите в книгата на Жан Спилър „Астрология на Новата луна“ ето и няколко от тях:

  • „ Искам лесно да създам финансова независимост“.
  • „ Искам с лекота да предприема стъпките, които ще ми помогнат да стана притежател на (дом, кола и т.н.)“.
  • „ Искам да се радвам на живота и да го ценя“.

Времето е подходящо за разходки сред природата, релаксиращи и ароматерапевтични процедури. В каква посока на лично ниво ще повлияе новолунието зависи от дома, в който попада в наталната ви карта.