ПЪЛНОЛУНИЕ В СКОРПИОН

Трансформация и Освобождаване♏️

На 27-ми aприл в 6:31 часа, на 7 градуса в знак Скорпион ще настъпи 🌑Пълнолуниe.

Пълнолунието се свързва с приключване и освобождаване от всичко старо и ненужно, а знака на Скорпион се свързва с дълбоката трансформация. Енергията на това Пълнолуние ще ни повлияе изключително силно да се променим и да пуснем всичко старо, което ни пречи и не ни е нужно.

Какво представлява Пълнолунието?

Това е фазата на Луната, когато Земята се намира точно между Слънцето и Луната, които са застанали едно срещу друго. Момент, в които можем да се освободим от мисли, хора и модели, които вече не са ни необходми и да направим място за нова енергия в живота си.

Това пълнолуние се случва по оста Телец-Скорпион, оста на притежанията. Това са както личните ни качества и ценностна система, така и финансовите ресурси, с които разполагаме. Това е най-материалната ос свързана с властта и парите.

💫Скорпионът е свързан с трансформацията и с най-дълбоките и тайнствени дълбини на психиката ни. Пълнолунието тук ще освети това, което сме заровили най-дълбоко в подсъзнанието си, всички страхове и стремежи, желания и надежди. Колкото по-надълбоко сме готови да проникнем в него, толкова по голямо и освобождаващо ще бъде обновлението и промяната вътре в нас.

💫Пълнолунието в Скорпион ще ни даде смелостта да се изправим срещу най-големите си страхове и да ги преодолеем. Възползвайте се от енергията – ще откриете сила във вас, за която не сте и предполагали. Бъдете отворени за промяна, както в духовно, така и в материално отношение.

💫Това пълнолуние е много силно, тъй като в момента има концентрация на няколко планети в знак Телец – освен Слънцето тук се намират и Уран, Венера и Меркурий и всички тези планети са в опозиция с пълнолунието в Скорпион. Телецът и Скорпионът са свързани с финансите и имуществото, така че най-вероятно много от нас ще решават въпроси именно с тях, както в любовта, така и в личен план. А планетата Уран въвежда елемента на непредсказуемостта, така че изненадите са възможни. Сатурн във Водолей също участва в пълнолунието и това, което трябва да знаем е че трансформацията носи изцеление въпреки емоционалните и болезнени процеси, с които е свързана.
Поставя се темата за баланса между материален успех и развитието на духовни качества и осъзнатост. Защото крайния материализъм без духовност не може да ни донесе щастие.

Енергията на Скорпион ще ни помогне да се очистим от ненужните неща, за да се преродим на ново ниво.

Готови ли сте за трансформация и освобождаване?