СЛЪНЦЕ В ТЕЛЕЦ

От 20 Април Слънцето преминава в знака на Телец и ще остане там до 20-ти Май.

Слънцето в хороскопа е нашата жизнена енергия и желание за реализация. То е нашето съзнание.
В астрологията Телец управлява 2ри дом, който се свързва с нашата ценностна система и принципите, които следваме. Определя отношението към парите и показва начините за подобряване на финансовото състояние.

Каква е енергията на знака на знак Телец – ще бъдем много практични, търпеливи и постоянни. Телците се трудят и обичат да виждат резултати. Обичат сигурността и по-точно материалната сигурност, затова и се свързват с темата за финансите и материални придобивки. В този период е благоприятно да се решават всякакви финансови дела. Подходящо е времето за бизнес, постъпване на работа, както и да си позволим покупки на красиви вещи.
Телеца обича своя комфорт, както и да се заобикаля от красиви и луксозни вещи – естет е по душа. Не обича промените, а да бъде в своята зона на комфорт.

💫Слънцето е в съвпад с Венера, Меркурий и Уран в Телец и всички ние ще чувстваме земната и мека енергия на знака, която ни дава шанс да спрем за малко и да се свържем с майката природа, хармонията и любовта.
💫В този период ще можем да забавим темпото, да се насладим на всичко красиво. Както и да се отдадем на повече удоволствия, които животът ни предоставя всекидневно. Отдайте се на вкусна храна, музика и всички удоволствия, които ви правят щастливи. Бъдете като Телците бавно и упорите следвайте мечтите си.
💫Да не забравяме, че знакът на Телец се управлява от планетата Венера, така че сега е моментът за по-смели козметични процедури.

Всеки съвпад на транзитното Слънце с наталното, което се случва в деня на раждане, бележи нов цикъл и определя основните тенденции на годината.

Честит рожден ден на всички Телци!🥳