ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ

Преразглеждане на партньорските взаимоотношения ♎️

На 28 март в 21.50 часа на 8 градуса в знак Везни настъпва пълнолуние🌑, което поставя темата за потребностите на Аз-ът срещу нуждите на партньора. Тук много от вас ще си зададат въпроса – трябва ли да правим компромиси със себе си в името на хармонията и баланса в отношенията?

Какво представлява пълнолунието?

Пълнолунието е фаза на луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Пълнолунието се свързва с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда. Освободете място за новата енергия.
Подходящ момент е да търсим и да намерим хармонията и баланса в живота ни, както вътре в нас, така и около нас. Везни управлява взаимоотношенията, любовта и брака, както и бизнес и делови партньорства. Сега е моментът да погледнем реалистично независимо от нашите чувства и емоции, за да остане най-доброто за нас. Темата за Аз-ът и партньорството са много важни за всеки и са много свързани, защото другите са наше огледало или каквито сме ние, такива партньори привличаме.
Това пълнолуние се случва по оста Овен-Везни, оста на себеизразяването и засяга партньорските отношения, както бизнес така и личните. Така че момента е подходящ да се обърнем към себе си и да си зададем въпросите свързани с това, какво ни липсва във отношенията и къде правим повече компромиси със себе си отколкото трябва. Може би в името на дипломатичността и добрия тон потискаме вътрешните си нужди.
Можем да разгледаме Слънцето като мъжа, а Луната като женската енергия и сега те застават един срещу друг, за да решат въпросите във взаимоотношенията си, засягайки личните нужди на всеки партньор поотделно. Луната във Везни в опозиция със Слънцето и Венера в Овен ще ни даде възможност да изявим това, което искаме и харесваме пред другите, а и пред самите себе си. Тук егото (Аз) ще се сблъска с другия (Ние) и ще е готов да отстоява себе си. Тук е важно да намерим баланса между другите и мен, между даването и получаването. Ако до момента е имало теми и въпроси с партньора, които сте избягвали да обсъждате, за да запазите хармонията, то вече няма да искате да е така и ще можете ясно да заявите себе си. Това важи и за бизнес партньорства. Везни управлява и съдебните дела, така че ако имате такива е възможно да има развръзка и приключване.
Постигането на баланс и хармония е именно темата на пълнолунието във Везни, така че не бъдете крайни, а се уповавайте на добрата комуникация. Знакът на Везни се свързва със справедливостта и равновесието, така че е важно да знаем, че нито прекаления егоцентризъм е полезен, нито това да загубиш себе си в желанието да задоволиш нуждите на другия.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Както и да почистите пространството около себе си и в дома си.