НОВАТА АСТРОЛОГИЧНА ГОДИНА

✨Честита Нова Астрологична година✨

Днес, 20-ти Март 2021 г. е специален ден, в който настъпва Пролетното равноденствие и започва Новата Астрологична година. Денят започва да расте. Слънцето навлиза в знака на Овен и ще остане там до 19-ти април, поставяйки началото на нов 12- месечен зодиакален цикъл. Това е момент на символичното раждане, старт и ново начало. Настъпва трансформация в енергиите от емоцията, състраданието и милосърдието на знака на Рибите към енергията на Овен изразена в нарастване на нашата импулсивност и готовност за действие.
Овен е първият знак от зодиака, който свързваме с Аз-ът. Каква е енергията на знака на Овена – той носи най-енергичната, нетърпелива, импулсивна понякога и агресивна мъжка енергия искаща резултати тук и сега. Овен е знакът, който винаги търси нови възможности и сам си проправя път – не случайно е кардинален знак. Това е знакът на действието, който иска и прави каквото е необходимо, за да получи, така че и ние в този период ще усетим тази енергия докато Слънцето не премине в знака на Телеца от 21-ви април, където ще се радваме на резултатите си от положените усилия на материално ниво.
Представителите на огнения Овен се отличават със силна воля, увереност, смелост и лидерство. Това, на което трябва да се научат представителите на зодията е търпение и да се постараят да мислят преди да действат, това ще им спести много главоболия. Така, че под влиянието на този импулс трябва да бъдем внимателни и да не реагираме рязко и бързо. Ще изпитваме вътрешна потребност да взимаме самостоятелни решения и да изразяваме волята си. Направете го, но с разум. Сега до 28-ми Април се радваме на период без ретроградни влияния на планетите, така че се впуснете в нови приключения и следвайте вътрешния си порив. А от утре 21-ви Март Венера също сменя своя знак от знак Риби в Овен, очаквайте статия по-темата утре. За да видите как ще повлияе новата енергия спрямо вашата натална карта може да се свържете с мен за лична консултация.