УСЛУГИ

 

.

Астропсихологически портрет – Разглеждаме подробно Наталната карта – във важните сфери като Любовта, Партньорството, Кариерата, Призванието и Мисията ни в живота, Здраве, Финанси и др. Като можем да се съсредоточим подробно в една сфера, при желание. Освен в намиране на отговори, консултацията е полезна за себепознание и себеосъзнаване, тъй като разглеждаме силни, слаби страни и нужди на човек. Препоръчвам за всички, които искат да работят и опознаят добре себе си.

Годишен хороскоп – Разглеждаме предстоящата или настоящата година – като обобщаваме за какво е подходяща, какво можем да очакваме, къде е добре да се съсредоточим и кои са благоприятните или не толкова благоприятните периоди, както и съвети как да ги отработваме. Изчисляваме и разглеждаме годишния ви Солар (Асцендент), който се променя всяка година.

Елективна астрология – Когато имате предстоящо важно събитие в живота, можете да изберете подходяща дата – за сватба, раждане със секцио, започване на нова работа или стартиране на бизнес, закупуване на жилище, релокация или емиграция и др.

Детски хороскоп – Разглеждаме Астропсихологическия портрет на детето. Консултацията е изключително полезна за това да опознаем добре детето си – нуждите му и да можем да го насочваме правилно, както и да развиваме силните му страни.

Партньорски хороскоп – Синастрията или партньорският хороскоп разглежда взаимовръзката и отношенията на двама души. Тук разглеждаме всеки по отделно и неговите нужди в любовта, както и как си влияят един на друг – къде ще им е по-лесно и къде по-трудно в отношенията. Разглеждаме и Композитна карта (Натална карта на връзката), която показва как двамата души изглеждат като двойка заедно, каква е целта на връзката, как всеки изявява себе си в отношенията.

Отговор на въпрос – Това е подходящо, в случай че вече сме правили консултация, но след това във времето са ви възникнали въпроси, които искате да обсъдим.

Нумерологичен Анализ – За мен Астрологията и Нумерологията се допълват и работят заедно. Тук разглеждаме значението на числата на индивидуалният профил – като получаваме информация за нашия характер и житейски път, вътрешните ни способности и талантите, които да разгърнем, външната личност и как ни възприемат другите. Също така пътят на душата и това, което ще ни направи цялостни и удовлетворени. Разглеждат се важните периоди и години.